1.4.2010. – Skopje „Sportska sala Boris Trajkovski“

Haris Dzinovic je praznik sale proveo radno u Skopju, gde je drugi put za tri meseca koliko je proslo od njegovog poslednjeg nastupa u tom gradu opet napravio spektakl za pamcenje.

Vise od 5000 dusa je od prvih taktova dobro poznatih hitova bodrilo svog omiljenog pevaca i bilo uz njega puna 2,5 sata koliko je koncert trajao jer je markantni Sarajlija vracan cak tri puta na bis.

Popularni pevac nije mogao ostati ravnodusan prema publici koja je jednoglasno pevala „Volimo te Harise“… „Vrati se Hariseee“…aplaudiranja do maximuma.

skoplje2010_pic14

Haris ih je na kraju ocenio kao publiku za cistu „desetku“. Od numera sa aktuelnog i novog albuma MAGIC, numera „Mustuluk“ se i u Skopju bas kao i u Novom Sadu i Beogradu, izdvojila kao najveci HIT.

Dzinovic se od Skopjanaca oprostio numerom „Dunje“ i obecao ponovo druzenje vrlo brzo.

U Petak, 2.4. u Podgorici, Haris je do vrha napunio podgoricki klub „Shass“ i priredio Podgoricanima odlicnu zabavu koja je trajala do kasno u noc… Pevac je bio vidno raspolozen, zbog odlicnog odziva verne publike kao i svog nastupa u Skopju, pa je u jednom momentu i sam seo za klavijaturu i odsvirao par numera sa svojim bendom.

U Subotu 3.4. Haris je u pratnji svog orekstra nustupio u jednoj od najmodernijih diskoteka na ovim prostorima „MAXIMUS“ u Kotoru, gde ga je 2500 djetica iz svih krajeva Boke ali i okolnih drzava, nadglasavalo puna 2,5 sata.

Sa klavijaturistom svog orekstra Sasom Katancicem izveo je numeru „Ah’ da mi je“ na specifican nacin, koja je dirnula sve prisutne. Raspolozenje, i odnos pevaca i publike je bio toliko izrazen emocijom Dzinovicevih hitova, da se u pojedinim trenucima nije znalo da li pevac i publika vide kraj ovog praznicnog sou-a.

Publika je sa osmesima na licima i vidno raspolozena napustala poznati klub, i komentarisala da im je ovo bila druga Nova godina.

Sledeci gradovi koje ce Dzinovic u narednom periodu posetiti su Minhen i Dizeldorf sledeceg vikenda, pa zatim zajedno sa svojim timom slede pripreme i biranje lokacija za snimanje spota „Mustuluk“, kao i dalji nastupi.

POGLEDAJTE JOS DVADESETAK FOTOGRAFIJA SA NASTUPA U SKOPLJU 1. APRILA

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

<

p style=“text-align: center;“>Foto: B.Lalevic, www.harisdzinovic.com Web Team

(Visited 85 time, 1 visit today)