Dani estrade u Čačku

Preksinoc je u Cacku odrzano prvo, folk vece tradicionalne muzicke manifestacije „Dani estrade“. Bilo je to 13. izdanje ove prestizne manifestacije koja je odrzana u prepunoj sali sportske dvorane „Mladost“ i koja je okupila gotovo sva vodeca imena domace estrade. Sve novine su vec sutradan izvjestavale da su nagrade otisle u prave ruke. Medju nagradjenima, odnosno onima koji su sa sobom poneli statuetu sada vec cuvenog „Melka“ na ovoj folk veceri, pored Harisa Dzinovica izmedju ostalih su bili i Sasa Matic, grupa „Legende“, Saban Saulic, Luis, Zvezde Granda, Mira Skoric, Aca Lukas, Mile Kitic, Seka Aleksic i mnogi drugi.

staima32pic2 „Blic“ je objavio da im je nakon nastupa Haris Dzinovic izjavio da u Stutgartu intenzivno radi na novoj ploci, koja ce verovatno izaci na jesen, dok nam je poznati web site koji pomno prati sva estradna desavanja www.estrada.at, poslao svoj izvestaj u kome se kaze izmedju ostalog da je „…legendarni meraklija Haris Dzinovic bio je praznik za usi kad je otpevao svoje hitove…“ Novinari i snimatelji hrvatskog RTL-a cupkali su u ritmu srpskog kola koje se u jednom trenutku zaigralo izmedju stolova u restoranu, a novinaru „Blica“ potvrdili su da u Hrvatskoj nijedna zabava ne moze da prodje bez narodnjaka.

(Zahvaljujemo Olgi na poslatoj reportazi iz „Blica“ i gospodinu Branislavu Nesicu, uredniku web sajta „Estrada“ na utiscima)

(Visited 47 time, 1 visit today)