Doček Nove godine – Haris Džinović i Vlado Georgiev

 

* 31.12.2010.
* 21:00h

Dva popularna pevaca, Vlada Georgiev (pop muzike) i Haris Dzinovic (narodne muzike), odrzace Novogodisnji koncert u areni 31.decembra sa pocetkom u 21 cas.

Spoj najboljih balada i narodnih kafanskih hitova, sa pesmama koje su svakako obelezile ovu deceniju, obecavaju dobar provod. Pored Harisa i Vlade za dobar provod bice zaduzen i Ivan Ivanovic.

Prodaja ulaznica za Docek nove 2011 u Beogradskoj areni, pocela je od petka 3.decembra na svim prodajnim mestima Card Service-a (www.tickets.rs) i Eventima (www.eventim.rs).

VRSTE ULAZNICA

Standardna ulaznica, kupljena u periodu od 3. decembra (kupljene od 10 do 20 casova) do 5.decembra (kupljene od 10 do 16 casova) iznosi 1900 dinara i predstavlja promotivnu cenu za sve ljubitelje muzike domacina Doceka 2011.

Od ponedeljka 6.decembra, cena ulaznica iznosi 2200 dinara.

Standardna ulaznica omogucava da se posetioci Doceka Nove godine u Beogradskoj areni krecu u oblasti partera i tribina, gde ce im na raspolaganju biti dovoljan broj sankova sa velikim izborom hrane i pica, po promotivnim cenama.U svakom trenutku svima koji se opredele za ovu vrstu ulaznice bice dostupna sedista na tribinama.

 

doceknovegodine570x140

FAN PIT UZLAZNICA

Fan pit zona nalazi se uz samu binu, ima poseban ulaz, odvojene sankove, a posetioci koji žele da se nadju u ovoj zoni imaju na raspolaganju barski sto ili barski sto sa stolicama u zavisnosti od njihove zelje.

Cene ulaznica za Fan pit zonu predstavljaju cenu standardnih ulaznica uz doplatu za barski sto od 1000 dinara po osobi ili barski sto sa stolicama po ceni od 1500 dinara po osobi.

Posetioci u Fan pit zoni uz barski sto dobijaju i hranu u vidu „kanapea“. Minimum da bi se rezervisala Fan pit oblast je cetiri osobe odnosno cetiri kupljene ulaznice.

VIP LOZA

U ovom slucaju moze se kupiti iskljucivo cela loza. U okviru zakupa cele loze ukljucena je vecera sa sanpanjcem, kao i odredjena kolicina bezalkoholnog pica. U toku veceri svaka loza imace na raspolaganju osobu koja ce se pobrinuti da gosti u svakom trenutku imaju sve sto im je potrebno.

Vise informacija o cenama ulaznica, kao i o samoj organizaciji Doceka 2011.godine u Beogradskoj areni svi zainteresovani mogu dobiti na broju telefona 011-3630 500 svim danima od 10 do 22 casa.http://www.arenabeograd.com

(Visited 69 time, 1 visit today)