Haris Džinović i drugo veče oduševio Beogradjane

U prepunoj dvorani Centra „Sava“, sa tek desetak minuta zakasnjenja, jedan od najmocnijih vokala sa prostora bivse Jugoslavije, popularni pevac Haris Dzinovic odrzao je i svoj drugi koncert. Prijatno i emotivno trocasovno druzenje kao i prve veceri, pocelo je neprolaznim hitom „Ostaricu, necu znati“.

Vise od 4.000 ljudi je vec prvi refren u glas otpevalo zajedno sa Harisom, bez pratnje muzike. Posle nekoliko minuta, kada su se zaculi prvi taktovi velikog hita „Laze mjesec“, gotovo da nije bilo osobe u publici koja je ostala da sedi. Nastala je velika zurka, a atmosfera je bila zadivljujuca.

staima43pic14

Negde na polovini druzenja, i sinoc, kao i prve veceri, Harisu se na bini pridruzio njegov veliki prijatelj Hari Varesanovic koji je u duetu sa Harisom otpevao njihov stari hit „Ja ne pijem“. Dzinovic nije odoleo pa je seo za klavir i poceo da svira taktove pesme Zdravka Colica „April u Beogradu“, dok je Varesanovic rado prihvatio i otpevao pesmu koja je ganula sve prisutne. Za kraj gostovanja, Hari Varesanovic je otpevao svoj najveci hit „Prsten i zlatni lanac“, a publika je i uz ovu pesmu pevala iz sveg srca.

Stari meraklija je priznao kako rado izvodi pesme drugih izvodjaca, pa je beogradsku publiku pocastio hitom Duska Kulisa „Ti meni lazes sve“, „Dal’ je moguce“ Tome Zdravkovica i „Put putuje moj jaran“ Halida Muslimovica.

– Lako je meni pevati sa vama kad imam ovakvu publiku – rekao je presrecan Haris i nastavio da redja brojne hitove iz svoje duge i plodonosne karijere.

„Jesu l’ dunje procvale“ publika je otpevala gotovo bez muzike, a u vazduhu su mogle da se opipaju emocije i uzbudjenje koje nastaje kada se cuje ova pesma.

Na opste odusevljenje, Haris Dzinovic se cak tri puta vracao na bis, a za sam kraj trocasovnog druzenja ponovio je pesmu „Mustuluk“.

(izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/298292/Haris-Dzinovic-i-
drugo-vece-odusevio-Beogradjane
)