Haris Džinović: Magija novih pesama

Haris Dzinovic nedavno je zavrsio snimanje novog albuma Magic, a u beogradskom studiju Pink organizovao je preslusavanje albuma sa novinarima

U muzickom studiju televizije Pink u Beogradu legendarni pevac Haris Dzinovic organizovao je za prestonicke novinare preslusavanje pesama sa novog albuma Magic.

staima39pic5

Uz sampanjac i zvuke modernih, ali i tradicionalnih nota koje su obelezile njegovu karijeru, Haris je jedva docekao da cuje misljenje prisutnih novinara i prijatelja.

Njegov menadzer Raka Maric je duhovitim opaskama zabavljao prisutne izmedju pesama, dok je Haris pobrao samo pohvale na racun novih pesama.

staima39pic6

Prisutni su se slozili da sve pesme odlicne, a da ce numera Mustuluk odmah postati hit. Vecinu pesama za album je napisao Haris, Marina Tucakovic je napisala jedan refren, dok je dve pesme napisao Slvako Stefanovic Slavkoni.

Sve pesme Haris je snimao u muzickom studiju u Stutgartu, a u Srbiji ce album biti objavljen 15. novembra, mesec dana pre njegovog koncerta u Beogradskoj Areni, zakazanog za 11. decembar.

staima39pic7

Ksenija Konic

foto: Story press

(izvor: www.story.rs )

(Visited 48 time, 1 visit today)