Haris Džinović na press konferenciji uoči koncerta u Zagrebu 18. lipnja

Haris Dzinovic na press konferenciji
uoci koncerta u Zagrebu 18. lipnja

Uoci velikog koncerta u zagrebackoj Areni 18. lipnja, Haris Dzinovic odrzao je press konferenciju u restoranu i caffe baru Black Rock. S njime se ovoga puta nije pojavila supruga Melina Galic.

Cista je slucajnost da Melina nije sa mnom danas. Inace svuda sa mnom putuje i bez obzira na razliku u godinama jako se dobro slazemo – objasnio je Haris dodavsi da se ne radi o ljubomori jer njegova ga 30 godina mladja supruga ne drzi na lancu. Ima u njega, kaze, puno povjerenja.

staima41pic2

– Povjerenje je samo doslo. Nitko ga nije tjerao kandzijom. Ona je veoma moralna osoba. Ja to nisam obecavao, al’ evo i meni se dogodilo – u sali je rekao Dzinovic.

Ipak, on se nekada osjeca kao prevareni muz no samo kad se o poslu radi. Za predgrupe i goste na koncertu, kaze, zadnji sazna.

Moj se menadzer sve dogovara pa meni samo javi kad je gotovo. Kao prevareni muz, zadnji sve saznam – kaze Haris. Ipak, na press konferenciji s njim je bio i Nikola Persic, frontmen grupe Koktelski koji ce za Harisa zagrijati Arenu.

– Nama je izrazita cast biti predgrupa legendarnom Harisu Dzinovicu. Mlad smo bend iz Opatije i planiramo donijeti u Zagreb malo nasega duha – kaze Nikola i dodaje kako se ono sto oni sviraju ne moze svrstati pod jednu vrstu glazbe.

– Svoju svirku zovemo folk’n’roll! – u smijehu ce Nikola.

Kako se koncert blizi, pocela su i zivkanja i zicanja za besplatne karte.

Najbolji su oni koji kazu ‘nije problem da ja kupim kartu, nego ja hocu da mi je ti das’, a tako bude i za CD-e i slicno – kaze Haris koji tako nesto nikada nije dozivio od svog prijatelja i velikog fana Stjepana Mesica.

– Mesic je uvijek bio gospodin, nikada nije zicao – pohvalio je Haris naseg bivseg predsjednika.

Mnogim je zvijezdama u pripremi koncerta jedna od bitnih stavki styling. No, ne i Harisu Dzinovicu.

Ja nemam stylinga, kupujem majice od 20 eura, ne zato sto nemam nego jer mi je to bez veze. Zato zeni kupujem sto njoj treba – prica pjevac poznat po svome crnom brku i sesirima.

Bez sesira ne ide nikuda pa se ni ovom prilikom nije htio slikati bez njega. Ispricao nam je, umjesto toga, o posljednjem putu kad je obrijao brkove.

Brkove sam zadnji put obijao iz inata i to u vojsci jer me tamo maltretirao kapetan. Sad je na srecu mrtav. Kazem na srecu jer je toliko maltretirao ljude da je dobro da je umro. Kaznjavao me pet puta jer su mi brkovi bili malo duzi nego sto su trebali – objasnio je Haris

Njegovi su brkovi, naime, bili nesto duzi nego sto je u vojsci bilo propisano pa se nakon konstantnog ponavljanja kapetana zainatio i obrijao ih. Od tada njegov crni brk nije podlegao ziletu, a ni nece ako, kaze Haris, ne dobije dobru financijsku ponudu.

Autor: Autor: Bojana Krizic, Photo Zvonimira Ivanisevic/ Zagrebancija

preneto sa web sitea: http://www.zagrebancija.com/

(Visited 43 time, 1 visit today)