Haris Džinović napravio odličan štimung na „Bolivudu“!

Haris Dzinovic sinoc je pevajuci svoje stare i nove hitove napravio sjajnu atmosferu stimung na beogradskom splavu „Bolivud“. Popularni pevac zapevao je negde oko jedan sat posle ponoci, a da se ne bi nista prepustilo slucaju, Dzinovic je zaigrao na kartu starih proverenih hitova kao sto su „Kako mi nedostajes“, „Laze mjesec“, „Ja bih opet samo s tobom“ i drugih. Kao sto se i ocekivalo pesma „Mustuluk“ izazvala je odusevljenje i vrisak, pa su se gosti ubrzo latili salveta i olovaka, kako bi od legendarnog pevaca jos koji put porucili istu pesmu.

staima42pic4

 

Da li zbog Dzinoviceve muzike, ili zbog vreline i visokih temperatura, na „Bolivud“ su pohitale i neke od nasih javnih licnosti. Tako je Goga Sekulic u separeu tik do bine uzivala u drustvu vina i krsnih Crnogoraca, dok su u VIP delu sedeli Sasa Matic i Danijel Djokic. Bas u trenutku kada smo dolazili, pristigao je i TV voditelj Vlada Stanojevic, koji je, iako bez pratnje, bio vrlo raspolozen i nasmejan. Kako bi imao sto bolji pogled na binu, on se odmah zaputio na sprat splava u VIP separe, gde je u drustvu drugara nazdravljao Harisovim hitovima. A Haris k’o Haris, jos jednom je pokazao da je na vrhuncu zadatka, i da i dalje peva kao i pre trideset godina!

staima42pic3

 

Autor: Mladen Mitric, „svet.rs“
Foto: Mladen Mitric, svet.rs

(izvor: http://www.svet.rs/clanak/haris-d%C5%BEinovi%C4%87-bolivud/haris-d%C5%BEinovi%C4%87-napravio-odli%C4%8Dan-%C5%A1timung-na-bolivudu)

(Visited 30 time, 1 visit today)