Haris Džinović, novi promoter Hyundai brenda za Srbiju

U cetvrtak 10.06.2010. godine na platou ispred prodajnog salona Hyundai Auto Beograda, u Ulici Milutina Milankovica 7v odrzan je prijem povodom zvanicnog predstavljanja novog promotera Hyundai brenda za Srbiju – Harisa Dzinovica.

Haris Dzinovic je umetnik cija se muzika vecno pamti i peva. Svoju karijeru poceo je pocetkom osamdesetih godina a njegovi hitovi se rado pevaju i slusaju i danas, mnogo godina kasnije. Krajem 2009. godine u prodaji se pojavio njegov cetvrti solisticki album “Magic“ na kojem se prvi put kao sponzor pojavljuje Hyundai.

staima41pic3

Posle oficijelnog dela u kome su generalni direktor Hyundai Auto Beograda gospodin Slavc Habic i gospodin Haris Dzinovic govorili o medjusobnoj saradnji, Haris Dzinovic je sve prisutne zabavio pevajuci neke od svojih najvecih hitova.

Promociji je prisustvao veliki broj poslovnih prijatelja Hyundai Auto Beograda, clanovi Hyundai kluba, veliki broj medija.

Haris Dzinovic je drugi promoter Hyundai brenda za Srbiju, posle teniske zvezde Jelene Jankovic koja je bila promoter ovog brenda od 2006-2008 godine.

Izvor : http://www.hyundai.rs/