Haris Džinović otvoreno… U odličnoj sam formi, mogu potpisati za slavni Juventus

Haris Džinović poznat je kao pjevač koji dugo radi na novim pjesmama, tako da njegove fanove uvijek obraduje informacija o izdavanju novog singla. Jedan od najboljih pjevača narodne muzike u regionu posljednjih dana često je u studiju gdje radi sa svojim provjerenim saradnikom Slavkom Stefanovićem Slavkonijem.    

Karta više

– Novu pjesmu bih trebao izbaciti do kraja mjeseca. To je vrlo ozbiljna stvar. Kao i sve što radim u karijeri. Sa Slavkonijem se odlično slažem i mislim da smo dobitna kombinacija. To potvrđuju i hitovi koje smo zajedno uradili – kaže Džinović.

U posljednje vrijeme on je održao seriju veoma uspješnih koncerata širom Makedonije.

– Pjevao sam u Prilepu, Bitolju i još nekoliko gradova. Publika je bila odlična. Tražila se karta više za moje nastupe, tako da ću ponovo za nekoliko dana put Makedonije. Imam zakazano još pet koncerata – nastavlja Haris.

U narednom periodu popularni pjevač narodne muzike rijetko će nastupati u BiH, ali i Srbiji.

 

haris avaz

Igra tenis

– I Bosna i Srbija su pretrpjele teške poplave i još dugo vremena će trebati ljudima da se život vrati u normalu. I sam sam dao svoj doprinos i organizirao pomoć za porodice iz Tuzle, Doboja i Zavidovića. Mislim da sada nema smisla pjevati nego treba pomagati ljudima. U zeničkoj Areni sam trebao nastupati 23. maja, ali je sve, naravno, odgođeno zbog poplava. U Zenici bih trebao pjevati najesen, kada je u planu i veća priča u Sarajevu – kaže vlasnik brojnih hitova.  

Ističe da i pored brojnih obaveza ima vremena za sebe i porodicu te da mu je ovo jedan od najljepših perioda u životu.

– Sve je super. Osjećam se odlično i sigurno da na jesen mogu potpisati za slavni Juventus. Cijeli život sam jeo šta sam htio i ne postoji osoba koja mi može naređivati šta ću jesti ili piti ili kada ću ručati ili večerati. Formu održavam igrajući tenis, i to nekoliko puta sedmično, a zna mi se desiti da s terena izađem sat vremena prije koncerta – kaže Džinović.

Švabe su uvijek neugodne

U slobodno vrijeme prati i utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu.

– Moji favoriti su Švabe. Oni su uvijek neugodni. To su pokazali i protiv Francuske za koju sam navijao nakon što je BiH ispala – kaže Džinović.

 

Izvor: http://www.avaz.ba/showbiz/estrada/u-odlicnoj-sam-formi-mogu-potpisati-za-slavni-juventus

(Visited 87 time, 1 visit today)