Haris Džinović – promoter Hyundai-a u BiH

Potpisivanjem Ugovora o saradnji izmedju kompanije Hyundai Auto BH i gosp. Harisa Dzinovica, popularni pjevac je postao prvi promoter Hyundai brenda u Bosni i Hercegovini. U naredne dvije godine, Haris Dzinovic ce voziti najluksuzniji model Hyundai game, ix55.

Ugovorom je samo ozvaniceno dugogodisnje prijateljstvo kompanije Hyundai Auto BH i gosp. Dzinovica. Naime, zvijezda folk muzike vec godinama vozi Hyundai modele, koji kako kaze „ispunjavaju sva ocekivanja“.

Haris Dzinovic je umjetnik c(ija se muzika vjecno pamti i pjeva. Uz mnogobojne nastupe i rasprodane koncertne prostore u karijeri je izdao cetiri albuma. Na posljednjem albumu naziva „Magic“ Hyundai se po prvi put pojavljuje kao sponzor.

hyndai_bih_2

„Izabrali smo najluksuzniji Hyundai model, kakav i dolikuje zvijezdi poput Harisa. S obzirom na status koji uziva i posvecenost u radu smatram da nismo mogli pronaci bolju osobu koja ce predstavljati nas brend. Nadamo se i vjerujemo da ce nasa saradnja biti uspjesna i dugorocna na obostrano zadovoljstvo’’- rekao je generalni direktor Hyundai Auto BH gosp. Nihad Sivac.

Novi Hyundai promoter takodje nije krio zadovoljstvo rekavsi: „Za Hyundai vozila imam samo rijeci hvale, stoga sam zaista sretan sto smo nase prijateljstvo pretvorili i u partnerski odnos. S obzirom da mnogo putujem, potrebno mi je pouzdano, kvalitetno i sigurno vozilo. Hyundai ix55 predstavlja novo iskustvo, a na prvi dojam mogu reci da sam odusevljen. Stvarno se osjecam kao da gospodarim cestom.“

Hyundai ix55 za Harisa Dzinovica

hyndai_bih_1

Opremljen najbogatijim paketom opreme Priviledge te pokretan snaznim i ekonomicnim 3.0 CRDi motorom, ix55 idealan je za osobu poput Harisa Dzinovica koja u svojem vrlo intenzivnom radnom ritmu brzo i sigurno treba stici do destinacije.

Kada govorimo o sigurnosti, Haris Dzinovic se moze vrlo opusteno prepustiti uzivanju u voznji jednog od najsigurnijih automobila danasnjice (pet zvijezdica na testovima za sigurnost). ABS, ESP, zracni jastuci i zavjesice, aktivni nasloni za glavu i brojni drugi elementi aktivne i pasivne sigurnosti na najvisem su nivou.

Kako bi dozivljaj Hyundai voznje bio potpun, Harisov ix55 opremljen je brojnim elementima poput dvozonskog automatskog klima uredjaja, originalnog Hyundai radio CD MP3 uredjaja s komandama na kolu upravljaca uz prikljucke za iPod/USB, kozom oblozenog upravljaca, koznih grijanih sjedista, elektricnog podizanja svih stakala, elektricni podesivih i grijanih retrovizora te mnogo drugih prakticnih i inovativnih detalja. Luksuzni ix55 zasigurno ce ispunit sva ocekivanja i pruziti neponovljiv uzitak voznje.

Hyundai Auto BH d.o.o. ovlasteni je distributer Hyundai automobila za Bosnu i Hercegovinu. Kupci na domacem trzistu sve vise prepoznaju kvalitet Hyundai vozila, a o tome govore i podaci o rastu prodaje iz godine u godinu.

izvor: www.hyundai.ba

(Visited 77 time, 1 visit today)