Haris Džinović u Spensu

Haris Dzinovic je pred oko 5000 ljudi u novosadskom Spensu napravio odlicnu atmosferu i vec na samom startu podigao novosadsku publiku na noge. Zbog guzve na ulazima koncert je poceo sa malim zakasnjanjem. Vec sa prvim taktovima pozitivna energija koja je uspostavljena izmedju publike i muzicke zvezde trajala je tokom citava 3 sata koncerta.

Svoj nastup Haris je zapoceo hitovima „Ostaricu, necu znati“ i novim „Mustuluk“ cime je, u pravom smislilu reci, osvojio srca Novosadjanki.

Ljubavne Himne popularnog Sarajlije mamile su uzdahe i osmehe sirom Spensa.

Dok se Dzinovic presvlacio, njegov klavijaturista Sasa Katancic(kandidat Zvezda Granda) numerama „Ah da’mi je“ i „Opet sam ti u kafani“ zabavio novosadsku publiku i pustio ih da odmore svoje glasnice za nastavak „novosadskog zemljotresa“ koji je Dzinovic u nastavku pripredio!

Glas „balkanskog pavarotija“ je iz casa u cas delovao sve mocnije i mocnije.Koncert je zavrsio numerama „Jesul’ dunje procvale“ i „Ti nisi ti vise“ kolege Gorana Bregovica. Publika ponesena jakim emocijama i celovecerenjom atmosferom uspela je da nadglasala i samog pevaca…

Haris se ne kraju zahvalio svojoj vernoj Novosadskoj publici i obecao novo druzenje vrlo brzo…

Veliku zahvalnost za fotografije sa ovog nastupa dugujemo gospodinu Zoranu sa SPENS-a

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

(Visited 39 time, 1 visit today)