Haris Džinović urednik Pressa

Folk pevac Haris Dzinovic, koji ce 11. decembra u „Beogradskoj areni“ odrzati veliki solisticki koncert, posetio je redakciju Pressa i na jedan dan se oprobao u urednickom poslu! Pevac kaze da je novinarski posao za njega izazov.

staima40pic1Uziveo se u ulogu urednika… Haris Dzinovic u redakciji Pressa

– Dopada mi se novinarstvo, posebno sportsko. Fudbal je moja pasija. Znam mnogo toga. Uvek zalim kad nastupam dok se igra neki vazan mec. Secam se Mesama 1991. godine, kad su me terali da se vise puta vracam na bis, i to bas kad su igrali Zvezda – Olimpik. Kad su ocekivali da se treci put vratim na bis, pogledao sam na sat i porucio im: „Nemojte da me zezate, moram da idem, utakmica me ceka“! – prisetio se Dzinovic.

Haris je nevoljno pristao da u rubrici „Dzet-set“ budu tekstovi posveceni rijaliti-sou programima, koje smatra degutantnim. Otkriva da je pozive za ucestvovanje u tim emisijama u startu odbijao.

– Kada su me zvali tim povodom, rekao sam im da su pogresili broj i prekidao im vezu – kaze Dzinovic.

Raspolozeni pevac zabavljao je novinare Pressa prepricavanjem anegdota iz zivota. Izmedju ostalih, Haris je otkrio kako je njegova supruga Melina saznala da je osam godina stariji nego sto se predstavljao.

– Posle jedne pasoske kontrole moje isprave su se nasle u njenim rukama. Kad je videla da nisam ’58. godiste, kako sam joj ranije rekao, razocarala se i plakala je dugo. Medjutim, posle rodjenja cerke Djine godine joj nisu bile bitne – prepricava pevac.

staima40pic2

Odrzao sastanak… Haris je novinarima predlagao teme za danasnji broj Pressa

Haris otkriva kako je zamislio susret sa fanovima pod krovom najvece dvorane u regionu.

– Bice to velika zurka na kojoj nece biti distance izmedju mene i publike, koja ce aktivno ucestvovati u svim pesmama. zelim da posle koncerta budemo srecni i da te noci zaspimo ispunjeni – rekao je on.

Pevac svoj novi CD, koji ce premijerno predstaviti u „Areni“, opisuje kao diskografsku bombu.

– Iako sam jos pre nekoliko nedelja najavio objavljivanje novog albuma, ne zelim da on izadje u javnost sve dok potpuno ne budem zadovoljan. Jedan prijatelj me ubedjuje da se sa novom pesmom „Mustuluk“ takmicim na „Evroviziji“. Tvrdi da nije kasno da osvojim Evropu – kaze jedan od najvecih boema medju pevacima.

A. POPOVIC

izvor: http://www.pressonline.rs

(Visited 41 time, 1 visit today)