Haris Džinović: Za moje pjesme treba vremena

Kada Melina postane Andjelina Djoli,
a ja prestanem piti, onda cemo biti zajedno u spotu, kaze pjevac

Autor D. ZEBA

Haris Dzinovic u sarajevskom klubu „Coloseum“ jucer je promovirao svoj novi singl „Pariske kapije“, za koji je nedavno u Sarajevu i Parizu, u saradnji s Hayat TV-om, snimio spot. Dzinovic je zadovoljan prvim reakcijama publike na kompoziciju, koja je djelo Slavka Stefanovica Slavkonija, Vlade i Carlija.

– Za moje pjesme treba vremena. One ne postaju hitovi nakon prvog slusanja. Supruga Melina bila je protiv toga da snimim ovu pjesmu, ali i protiv „Mustuluka“ tako da to nista ne znaci – rekao je Dzinovic.

 

staima44pic1

Popularni pjevac istakao je da ga za ova dva grada vezu veoma lijepe uspomene i da mu je drago sto je videozapis realiziran upravo u prijestonicama Bosne i Hercegovine i Francuske.

– Uspio sam spojiti pariske kapije i sarajevske avlije. Sarajevo je moja kolijevka i nikada nisam bjezao od nje – rekao je Haris.

Pored Dzinovica, u spotu se pojavljuje i manekenka Suzana, a Dzinovic je pojasnio zasto u spotu ne ucestvuje njegova supruga Melina.

– Kada Melina postane Andjelina Djoli (Angelina Jolie), a ja prestanem piti, onda cemo biti zajedno u spotu – s osmijehom je rekao Dzinovic.

Promociji njegovog novog singla prisustvovali su Eldin Huseinbegovic, Kemal Hasic, Nihad Voloder Nodivo, Adnan Jakupovic, Verena Cerovina, Nihad Kreco, Amir Spahic, Sulejman Haljevac Memo…

Svrakic: Dernecima je dao dusu

Promociju je vodila Sejla Salihefendic, a novinarima se obratio i Ahmed Svrakic, direktor „Hayat Productiona“.

– Drago nam je sto saradjujemo s Dzinovicem. On je veliki pjevac koji je dernecima dao dusu i promijenio kafanu. Ovaj spot je na neki nacin povratak sarajevske duse – kaze Svrakic.
izvor: http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/estrada/70453-haris-dzinovic-
predstavio-pariske-kapije-za-moje-pjesme-treba-vremena.html