Haris Džinović zbog žene zapostavio karijeru

Izvor: „Vesti-online.com“

Haris Dzinovic, koji je odrzao koncert za pamcenje u „Beogradskoj areni“ pred vise od 10.000 posetilaca, objavio je i novi album „Medzik“. Na njemu se nalazi numera „Mustuluk“, za koju njegovi prijatelji tvrde da bi bila sjajna za „Evrosong“.

Podrsku u radu i zivotu daje mu njegova tri decenije mladja supruga Melina. Mozda je ona „glavni krivac“ sto mnogi smatraju da pedesetosmogodisnji pevac deluje mladje nego sto jeste. Njegova supruga pokusala je da ga nagovori da na beogradskom koncertu obuce moderno odelo, ali je samo delimicno uspela jer se Haris farmerki ne odrice. Ali, zato je Melina blistala u „Areni“ u vatrenocrvenoj haljini kreatora Aleksandra Mek Kvina, koju joj je poklonio za rodjendan.

staima40pic3

Godinama je Dzinovic nosio iskljucivo crnu odecu sa ponekim crvenim detaljem. Melina je pokusala da ga ubedi da „ubaci“ malo boje u odevanje, da promeni imidz, ali je na kraju odustala. „Uspeh je sto sam uspela da ga ubedila da nosi majcice koje mu slatko stoje i sto u njegovom ormanu sada ima bele i plave boje. Mislila sam da bi bilo zgodno da nosi odela i kapute, ali on to ne zeli. Na srecu, Haris ima harizmu, pa nije ni vazno sta oblaci“, kaze njegova supruga za „Frankfurtske vesti“.

Za Harisov povratak na muzicku scenu, kao i koncert u „Areni“, dobrim delom zasluzna je upravo Melina. Ali, kako sama priznaje ona je i glavni krivac sto devet godina nije snimio album. „Godinama smo kretali iz Pariza za Stutgart sa namerom da Haris uradi album. Svaki put smo kretali na minimum mesec dana, ali bi se uvek dogodilo isto – poceli bismo da izlazimo, ludujemo s prijateljima po diskotekama… Nijednom nije ni krocio u studio jer je bio sa mnom.

A, onda je ove godine u Nemacku otisao sam, ostao je u studiju dve nedelje i konacno snimio album. Ispostavilo se da mu smetam da radi. Eto, konacno sam ga malo ostavila na miru i evo rezultata“, priznala je Melina. „Ja sam staromodnija i konzervativnija od njega. Volela bih da razbijem famu koja ga neopravdano prati vec godinama. Harisa ‘bije’ glas da je tezak, arogantan, neljubazan covek sto apsolutno nije tacno. Za takvu sliku o njemu kriv je njegov opor glas i crni brkovi u koje sam se zaljubila. On uvek govori glasno ono sto misli. Presrecna sam sto sam nasla coveka sa kojim nema zabune i divno je sto je on, u stvari, otvorena knjiga“, rekla je Melina i otkrila, da ce nakon novogodisnjih praznika sa decom otputovati na jednomesecni odmor u Juznu Afriku.

Na koncertu u „Areni“ u lozi sa Melinom bili su njihova petogodisnja cerkica Djina i godinu dana mladji sin Kan, ali samo na prvoj polovini nastupa. „Sramota me je da kazem, ali Haris je bolji otac, nego sto sam ja majka! Divan je prema deci – nezan je, blag, brizan. Divan je i prema mojoj kompletnoj porodici, mojoj sestri Emini koja zivi sa nama, njegovim roditeljima, ali i prema mojim roditeljima koji ostaju kod nas po tri meseca u Parizu“, hvali muza Melina.

(izvor: http://www.svet.rs )

(Visited 128 time, 1 visit today)