Haris i Željko – Švajcarska – Cirih – 03-03-2007

harisizeljkoucirihuHARIS DZINOVIC I ZELJKO JOKSIMOVIC

po prvi put zajedno u Svajcarskoj
03. MART 2007 – SVAJCARSKA
Stadthalle Dietikon u Cirihu u 20 h
Predgrupa Graffiti band
informacije i rezervacije:
078 8927618
079 5145791

www.estrada.ch

 

Joksimovic i Dzinovic pevali u Cirihu
Zeljko Joksimovic i Haris Dzinovic nastupili su u subotu u dvorani „Stadthalle Dietikon“ u svajcarskom Cirihu pred pred 4.000 posetilaca. Predgrupa je bio „Graffit bend“, a Zeljka je kao i uvek pratio „Texas bend“. Nastup je trajao oko pet sati, a obozavaoci su ostali da sacekaju autograme i da se fotografisu sa svojim omiljenim pevacima. (Izvjestava Blic, www.blic.co.yu) Zahvaljujem Olgi i Goci na poslatom tekstu


 

JARANSKI

Zeljko Joksimovic i Haris Dzinovic odrzali spektakularan koncert u Cirihu!

Vise od tri i po hiljade ljudi izaslo je u subotu iz gradske hale u Ditikonu, nadomak Ciriha, odusevljeni sto su bili deo svojevrsnog spektakla, zajednickog nastupa dve muzicke legende, Zeljka Joksimovica i Harisa Dzinovica. Dva vrsna pevaca toliko su zainteresovala ljude iz svih krajeva bivse Jugoslavije, da je koncert poceo malo kasnije nego sto je najavljeno, jer je trebalo sacekati kolone obozavalaca da se sliju u prostor idealan za ovakvu vrstu dogadjaja.

Zeljko i Haris su, kako je i ocekivano oduvali Cirih, a publika u jednom momentu doslovno nije zelela da ih pusti da odu sa scene, vec su povicima „Hocemo jos“ neuspesno probali da ih privole za jos koji hit. U prvim borbenim redovima, kako se i ocekivalo, nasle su se desetine plavusa, brineta, tinejdzerki i dama u najboljim godinama, koje su se vise fokusirale na drzanje mobilnih telefona i fotoaparata u vazduhu nego sto su igrale i pevale uz Zeljkovo „Lane moje“ ili Harisovo „Ostaricu, necu znati“.

I tako skoro tri sata koliko je i trajao koncert dvojice poznatih pevaca! Podrazumeva se, odlazak iz Ciriha je, takodje, potrajao, jer su pripadnice lepseg pola bukvalno napravile barikade ispred izlaza iz hale ne bi li se slikale sa svojim miljenicima.

(I. DJ.)
(Izvjestava Kurir, http://www.kurir-info.co.yu ) Zahvaljujem Olgi na poslatom tekstu


 

FOTOGRAFIJE PREUZETE SA WEB SITEA WWW.DRUZI.SE

POTRAZITE 130 FOTOGRAFIJA SA OVOG NASTUPA NA NJIHOVOM SAJTU…

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.


Fotografije koje slijede su tu zahvaljujuci umjesnosti nase stalne posjetiteljke i suradnice Olge iz Ciriha…

 

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.