Haris pevao pred više od 120.000 ljudi

Nastup folk pevaca Harisa Dzinovica u okviru „Bir festa“ u Prilepu
propratilo je preko 120.000 dusa.

Folk pevac je nastupom na Bir festu oborio Cecin rekord od prosle godine po broju posetilaca, ali tu noc je popijena rekordna kolicina piva

Na upravo zavrsenom Bir festu u prilepu Harisa Dzinovica je gledalo preko 120.000 ljudi! Ujedno te veceri je oboren i rekord koji je drzala Ceca, a koja je prosle godine pevala za nesto manji broj ljudi.

Haris Dzinovic je u Makedoniju otisao posle uspesnog koncerta u Beogradu, a ovih dana pevao je i u Herceg Novom, Budvi… Jako je zanimlivo da je te veceri u Prilepu popijena i rekordna kolicina piva sto je organizaorima bio signal da je Dzinovic pravi izbor i za sledecu godinu jer nema greske.

staima42pic6

Zaista sam prezadovoljan koncertom u Prilepu. Publika je bila fantasticna i euforicna i siguran sam da je ovo bio jedan od mojih najboljih koncerata u karijeri – kaze Haris Dzinovic kome jeiI gradonacelnik Prilepa cestitao na odlicnom koncertu.

Inace na Harisov koncert je pristiglo i oko 20.000 automobila iz drugih gradova u Makedoniji sto dovoljno pokazuje kolika je zvezda.

Ovoga leta baza Dzinovica je hotel Splendid u Becicima u Crnoj Gori gde se nalaze njegova zena Melina i deca Kan i Djina! Haris radi tokom celog leta cime ne moze da se pohvali veliki broj njegovih kolega pa mu ovo i ne dodje odmor vec samo pomerena baze dok njegova pordica uziva a on svaki slobodan trenutak korsiti da bude sa njima pored bazena ili u setnji.

(izvor: http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:338549-Prilep-Harisa-Dzinovica-slusalo-120000-ljudi)

POGLEDAJTE VIDEO NASTUP IZ PRILEPA