Haris u decembru ponovo u Beogradu

 
msp_logovise informacija o nastupu:
MUSIC STAR PRODUCTION
+381 (11) 328 5942
+381 (11) 328 3701
info@musicstar.rs

kupovina ulaznica:
Sava Centar, Tel: 220 60 60
Radno vreme: 10:00-20:00 (radnim danom)
10:00-15:00 (subotom) i
1 sat pre pocetka manifestacije

Posle fantasticnog nastupa sa spanskom divom Monserat Kabalje, Haris Dzinovic ce 25. decembra odrzati solisticki koncert u Sava Centru. Basna velikoj sceni poznate koncertne dvorane na Balkanu, Haris je pre dve decenije zapoceo svoju solisticku karijeru. Stidljivo najavljivan koncert pretvorio se u trijumf vrhunskog izvodjaca i umetnika. To je bio i pocetak velike karijere u kojoj su usledili koncerti sirom bivse Jugoslavije i sveta, ali i nezaboravni hitovi koji su obavezni deo repertoara gde god da se uziva uz muziku.

Krajem osamdesetih snimio jedan od najboljih albuma svih vremena. Reeivei da se posveti komercijalnijim pesmama, on i dalje ne odstupa od svog pravila da pesme moraju biti kvalitetne i jednostavne, ali ih on svojom interpretacijom dovodi do savrsenstva. Tako je napravio desetine hitova koji traju vec dvadeset i vise godina. S obzirom na nesumnjiv talenat i preokupiranost muzikom, Haris je svestran umetnik, pevac, instrumentalista i kompozitor. Njegove pesme vole sve generacije, a dokaz je publika na njegovim koncertima i cele porodice koje dolaze da uzivaju uz svog omiljenog pevaca.

Haris je trijumfovao i u Areni 2009. godine kada je pred prepunom dvoranom predstavio nove hitove sa albuma „Magic“. Sada, dve decenije kasnije od prvog koncerta vraca se na veliku scenu Sava Centra, na mesto gde je poceo, da u specijalnoj atmosferi napravi koncert za nezaborav.

Harisova maticna kuca „Music Star Production“ sve posetioce povodom velikog jubileja nagradice njegovim albumom „Magic“. Ovaj dogadjaj sezone nikako ne smete propustiti i dozvoliti da spektakl prodje bez vas.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama Sava Centra i Kulturnog Centra Beograda, po cenama od: 1700, 2000 i 2300 dinara. Koncert pocinje u 20 casova.