Haris večeras

Haris Dzinovic, popularni folk pevac, objavio je novi album „Medzik“, a pesme sa ovog izdanja, kao i brojne stare hitove publika ce moci da cuje veceras na koncertu u „Beogradskoj areni“. Ovo je, inace, njegov prvi nastup u najvecem koncertnom prostoru u Srbiji, sto ova pevacka legenda dozivljava kao svojevrsni statusni simbol, te istice da ce sa velikim zadovoljstvom pevati u „Areni“.

– Koncert ce poceti nesto posle osam sati i trajace do kasno u noc. Bice mnogo muzicara na bini, a specijalni gosti bice Sasa Matic i Luis – rekao je Haris Dzinovic juce na pres konferenciji odrzanoj povodom njegovog novog albuma i koncerta.

staima39pic11

Pored Harisa ce biti i 25 muzicara na bini, te ce svaki muzicar svirati u svakoj pesmi. Takodje, najavljeno je i da publiku ocekuje vizuelni i zvucni spektakl posto ce da bude postavljeno 120 kvadratnih metara video-ekrana. Razglas od 200 kilovata kao i 200 rotirajucih glava, uz poseban scenski aranzman.

– Ranije sam najavio da ce novi album da izade 1. novembra, to je pomereno i tada sam rekao da je zbog toga sto smo mi dosta komotni, ali u stvari razlog je sto smo i veliki perfekcionisti. Bili smo nesrecni kada smo napravili album, pa smo poceli ponovo da ga miksujemo, pa se to oduzilo, a i shvatili smo kada bismo hteli da bude sve kako mi hocemo, to bi trajalo pet godina. Medjutim, spustili smo neke kriterijume, ali mislim da je sve to ispalo jako dobro, osim sto je izasao sa zakasnjenjem od mesec dana. Na albumu ima deset novih pesama i jedan bonus – istakao je Haris. Inace, novi album moze da se kupi od danas u prodavnici „Idea“ u Beogradu, a od ponedeljka bice dostupan u „Ideinim“ prodavnicama sirom Srbije.

– Album se zove „Medzik“ jer se moja zena zove Melina, cerka Djina, a sin Kan, pa da bude mir u kuci, jedva sam se za to izborio… Ali opet se nesto ne svidja zeni – zakljucio je Haris Dzinovic.

(izvor: http://www.blic.rs )