Hoće li Haris i Severina zajedno na turneju?

Frankfurtske vesti donose jos jedan tekst o Harisu ovih dana – HARIS DZINOVIC O TURNEJI SA SEVERINOM VUCKOVIC PO SRBIJI – NISTA NIJE DOGOVORENO

staima31pic7Hrvatska pevacica i glumica Severina Vuckovic i Haris Dzinovic, prema pisanju hrvatske stampe, trebalo bi uskoro da zapocnu veliku, zajednicku turneju po Srbiji. U planu je, kako najavljuju zagrebacki mediji, i koncert na beogradskom stadionu „Marakana“. – Jos uvek ne mogu da kazem ni da, ni ne! Ima nekih naznaka da bi moglo da dodje do ovakve saradnje, ali za sada zaista ne mogu nista da kazem. U svakom slucaju javnost ce o svemu biti blagovremeno obavestena- kratko je rekao za „Vesti“ Haris Dzinovic, ne zeleci ni da potvrdi, ali ni da demantuje informacije o zajednickoj turneji sa hrvatskom koleginicom po Srbiji.

Inace, kako su „Vesti“ vec pisale, njih dvoje su nedavno nastupali na privatnoj zabavi za 39 ruskih biznismena u Konavlskim dvorima nedaleko od Duborovnika. Odusevljeni njihovim nastupom, bogati Rusi ponudili su Severini i Harisu da im organizuju veliku turneju po Rusiji. – Ta ponuda i dalje stoji, ali nikakvi konkretni dogovori jos uvek nisu postignuti, tako da je prerano govoriti o tome – bio je kratak Dzinovic. U zelji da saznamo nesto vise o mogucoj turneji popularne hrvatske pevacice i cuvenog Sarajlije, pokusali smo da kontaktiramo Severininog menadzera Tomislava Petrovica, ali su svi nasi pokusaji ostali bez uspeha. Na broju gospodina Petrovica bila je ukljucena automatska telefonska sekretarica.

staima31pic8Kako pisu hrvatski mediji, organizator turneje i eventualnog koncerta Severine i Harisa na „Marakani“ pominje se Raka Maric, cuveni estradni menadzer koji je organizovao nedavne koncerte „Bijelog dugmeta“ u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu, ali i koncert Cece Raznatovic na „Marakani“ pre tri godine. – Prvi put cujem za to. Haris i Severina me nisu kontaktirali, pa ni ne znam o cemu se radi. Njih dvoje su veliki pevaci, ali nisu prirodan spoj, jer je muzika kojom se bave potpuno razlicita- rekao je za „Vesti“ Raka Maric.

(Visited 51 time, 1 visit today)