I posle dve decenije svi na nogama

Haris Dzinovic je odrzao u prepunoj dvorani Centra „Sava“ dugoocekivani koncert, koji je otvorio pesmom „Ostaricu, necu znati“.

– Dobro vece, Beograde! Evo nas ovde, kao i prethodnih deset godina. Drago mi je sto ste dosli da se druzimo – obratio se pevac publici, koja je zajedno s njim u glas pevala svaku pesmu.

Sa prvim taktovima pesme „Volim te ludo, znaj“ ceo Centar „Sava“ bio je na nogama i do kraja koncerta niko nije seo ni na tren. Odlicna atmosfera, savrsen Dzinovicev glas, pesme koje pogadjaju u srce bili su dobitna kombinacija da posetioci koncerta zadovoljni odu svojim kucama. Gromoglasni aplauz od kog se cela dvorana tresla Haris je dobio kada je otpevao numeru „Mustuluk“, koja se nalazi na njegovom poslednjem albumu „Medzik“.

staima44pic5

Iznenadjenje veceri, a ujedno i gost na koncertu bila je Snezana Bigunovic koju je Dzinovic najavio sledecim recima:

– Jednog lepog dana, sedim ja u kafani najboljoj na svetu, i cujem prelep zenski glas koji prati muskarac na harmonici. Okrenuo sam se i zapitao je hoce li da peva na mom koncertu, sto je ona sa odusevljenjem prihvatila. Evo je veceras s nama – rekao je Haris.

Jos vece odusevljenje nastupilo je kada je na scenu izasao Hari Mata Hari i zajedno sa domacinom otpevao nekoliko pesama.
(izvor: http://www.pravda.rs/2011/12/27/i-posle-dve-decenije-svi-na-nogama/ A. M.)