I tebe sam sit, kafano

Mada je pevao o kafani i zore docekivao u njoj, Haris Dzinovic tvrdi da ne razbija case kad ga muzika dirne u srce

Haris Dzinovic je u svojim pesmama mnogo puta opevao kafanu i mnoge zore je docekivao u njoj, ali nikada nije, ponesen emocijama, razbio nijednu casu.

staima40pic4

 

Mada su odavno prosla vremena kad je za kafanskim stolom do jutra ostajao u veselom drustvu, priznaje da i danas ponekad uspeva da nadje malo vremena i s prijateljima zasedne u nekoj boljoj birtiji, ali i da je napusta mnogo ranije nego sto se oglase prvi petli. Voli da se opusti uz dobru pesmu, medjutim, naglasava, nije od onih koji razbijaju case kad ih neka melodija dirne u srce.
– Nikad u zivotu nisam polomio casu u kafani. Ima dosta pesama koje su mi veoma drage, ali nisam osoba koja je sklona bahatom ponasanju – prica nam Haris, verovatno i sam svestan da medju ljubiteljima njegove muzike i te kako ima onih koji vec na prve taktove pesama „Dajte vina, hocu lom“ ili, recimo, „I tebe sam sit, kafano“ oko stola naprave tepih od srce.

Predstojeci nastup u Beogradskoj areni 11. decembra za Dzinovica je veliki dan, a najpoznatiji estradni brkajlija obecava fantasticnu atmosferu i najavljuje bliski kontakt s publikom. Ko ce se od gostiju pojaviti na sceni, nije zeleo da otkrije, cuvajuci to kao iznenadjenje, ali je potvrdio da ce, kao i do sada, prvo zapevati stari hit „Ostaricu, necu znati“.

(izvor: http://www.kurir-info.rs )