Magazin STORY proslava prvog rođendana

Magazin Story je 10. oktobra proslavio svoj prvi rodjendan najekskluzivnijim partijem u Srbiji! Dosli su iskljucivo poznati i slavni. Ko je pozvan? Ko je imao najlepsu toaletu? Ko je doao u najvecoj limuzini? Pronadjite odgovore u specijalnom dodatku uz najnoviji broj Story nagazina koji je od 17. oktobra u prodaji… gde cete pored prilozenih pronaci i nekoliko stotina fotografija ostalih zvanica…

Haris Dzinovic sa suprugom Melinom prisustvovao je ovom dogadjaju koji je obiljezen u fantasticnom eneterijeru Pozorista na Terazijama u Beogradu i sudeci po prilozenim slikama, dobro se zabavljao.

staima33pic4

Povodom proslave svog prvog rodjendana, tim magazina Story je u fantasticnom enetersijeru Pozorista na Terazijama organizovao glamurozni VIP party o kojem ce se pricati jos mesecima. Neke od zvanica dosle su u specijalno za tu priliku iznajmljenim limuzinama, a zatim prosetale crvenim tepihom i spustile se u foaje, gde su posluzene casom sampanjca za dobrodoslicu. Posto je Story za kratko vreme uspeo da postane prepoznatljiv brend i stekne brojne citaoce, njegova ekipa je imala mnogo razloga za slavlje. Atmosfera se veoma brzo zagrejala i zvanice su se nasle na podijumu za igru. Na njihovu molbu, Locco bend je nekoliko puta pevao na bis, pa je zurka potrajala do ranih jutarnjih sati.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

(Visited 125 time, 1 visit today)