Medeni mjesec na Jadranu – Oženio se Haris Džinović

Haris Džinović i Melina Galić  zajedno žive još od 2003. godine, imaju iz te veze kćer Đinu (10) i sina (Kana) i često su u medijima isticali da su veoma sretni. Ipak, tek su u petak, 11. jula 2014. godine stali pred matičara i rekli sudbonosno „da“.

Okumili su se sa milijunašima Slavicom Ecclestone, bivšom suprugom Berniea Ecclestonea, vlasnika „Formule 1“ koja je 23 godine bila sa njim u braku, i Filipom Jankovićem, poznatijem kao Filip Zepter, jednim od najbogatijih Srbina koji je izjavio da je počastvovan što ga je Haris izabrao za svog kuma.

vencanje

Vjenčanje poznatog para obavljeno je u petak u 18 i 30 sati, na jahti „Maltese falcon“ koja je specijalno iznajmljena za ovu priliku, te kojom su krenuli od Dubrovnika.  Gala proslavom na jahti, legendarni pjevač kavanske glazbe Haris Džinović i dizajnerka Melina Galić sa tridesetak svatova, ali i u prisustvu njihovo dvoje djece proslavili su sklapanje braka. Gosti su sa obale čamcem prevezeni na usidrenu jahtu, gdje je održano intimno slavlje.  Supružnici su željeli da svoj najljepši dan obeleže baš ovako, bez velike pompe, pa se nitko sa estrade nije našao među zvanicama. Nakon ceremonije gosti su s broda opet čamcima prebačeni do Dubrovnika, gdje su bili smješteni, a poznati pjevač je svima zvanicama platio i povratne avionske karte – otkriva izvor blizak popularnom folk pjevaču.

Mladenci će, kako i dolikuje, uskoro otputovati na medeni mjesec, tijekom kojeg će krstariti Jadranom, od Kotora do Dubrovnika, Hvara i Mljeta.