MONSERAT ZAPEVALA S HARISOM U DUETU

Slavna Monserat Kabalje nastupila je po treci put u Beogradu, ovog puta u Beogradskoj areni pred skoro pet hiljada ljudi.

Iako dobro raspolozena i nasmejana, operska diva se publici nije obratila ni jednom osim na kraju kada se zahvaljivala simfonijskom orkestru RTS koji je pratio.

Buduci da zvezda veceri nije komunicirala sa obozavaocima (osim pesmom), to nismo ocekivali ni od folk pevaca Harisa Dzinovica i soprana Snezane Savicevic Sekulic koji su imali cast da podele scenu sa slavnom La Superba.

Haris je imao priliku da otpeva dve napolitanske pesme, a onda i duet sa slavnom Monserat Kabalje sto ce sigurno pamtiti celog zivota. Istu priliku dobila je i Snezana i to da „asistira“ u neverovatno zabavnom klasicnom delu „Opera macaka“.

staima43pic17

Mada je dogadjaj bio najavljivan kao koncert sezone, javne licnosti su se mogle izbrojati na prste, osim menadzera Rake Marica koji je tu bio poslovno, kao i Aleksandra Tijanica, prvog coveka RTS, ciji su ljudi snimali koncert, primetili smo samo Aleksu Jelica i voditeljku Bojanu Jankovic. Iako se ocekivao dolazak Dragana Djilasa i Borisa Tadica, do pocetka koncerta nisu bili vidjeni u „Areni“…
izvor: http://www.smedia.rs/zabava/vest/16623/Monserat-Kabalje-
Haris-Dzinovic-Koncert-Beogradska-arena-Klasika-
Opera-Monserat-zapevala-s-Harisom-u-duetu.html

(Visited 69 time, 1 visit today)