„Muštuluk“ je novi hit

„Za mustuluk bih pozlatio, prvog ko mi bude javio, da se kajes sto si njegova i da si pogresila“, odjekivalo je u cetvrtak uvece u studiju „Pink“, gde su predstavnici „sedme sile“ preslusavali novi album Harisa Dzinovica.
Jel valja ovo – pita Haris. – „Mustuluk“ ce biti hit – uzvracaju svi uglas. A zatim se redjaju i druge pesme. Svaka za „secu vena“. Jedan od najvecih boema na estradi, koji je ispevao najlepse pesme o kafani i nesrecnim ljubavima i na novom albumu ostao je veran toj tematici. Dobro raspolozeni pevac, sa prepoznatljivim sesirom na glavi, na preslusavanje albuma stigao je iz Stutgarta sa suprugom Melinom. Tu su bili i Harisovi prijatelji i najblizi saradnici, prvi covek „Mjuzik star prodaksna“ Raka Maric, direktor Dejan Maksimovic, direktor „Siti rekordsa“ Bane Stojanovic…

staima39pic8

Pored ovih pesama, ima jos 15 numera od kojih ce se nekoliko naci na albumu – kaze Haris Dzinovic, koji ce 11. decembra odrzati koncert u „Beogradskoj areni“. – Sve je gotovo, sad predstoji samo „sminkanje“. Za slusaoce nema greske, ali za mene ima. Posto sam duboko u prici, trazim da popravim neke finese. Album je snimljen u Stutgartu, a moja ideja je bila da se zove „Magic“, po inicijalima supruge Meline, cerke Djine i sina Kana.
Na pitanje koja mu se pesma najvise dopada, Haris ce u svom stilu:
– Nemam pojma, meni se nista ne dopada sto radim – kaze Haris. – Slusam sve drugo, gde cu slusati sebe. Raduje me da se pesme novinarima dopadaju. Trudio sam se da napravim nesto novo, da ne iskocim iz sina, a da opet to ima novo odelo. Ne daj boze da na albumu nema casa, vina i kafane.
Raka Maric je dosao sa „moetom“ u ruci, da se, kako dolikuje, pesme zaliju sampanjcem. Posle preslusavanja pesama Haris je otvorio flasu „moeta“ i nazdravio svima.

I PEVAC I AUTOR
NEKE od novih pesama napisao je Haris, kompozitor Slavko Stefanovic je autor dve pesme, a Marina Tucakovic je napisala refren za jednu pesmu.
– Cekali smo dugo novi CD i konacno smo ga docekali – kaze Raka Maric. – Potrudicemo se da album izadje bar mesec dana pre beogradskog koncerta.

(izvor: http://www.novosti.rs )

(Visited 95 time, 1 visit today)