OBJAVA ZA MEDIJE POVODOM OTKAZANOG KONCERTA U ZAGREBAČKOJ ARENI

OBJAVA ZA MEDIJE
HARIS DZINOVIC
www.harisdzinovic.com

POVODOM OTKAZANOG KONCERTA
U ZAGREBACKOJ ARENI

Postovani,

obracamo Vam se povodom otkazanog koncerta Harisa Dzinovica u Zagrebackoj Areni, koji je trebao biti odrzan danas 18.6. u 20h.

Naime da podsetimo dogovor oko koncerta je postignut jos u februaru, dogovoreni su uslovi oko koncerta, odrzana jedna pa druga press konferencija, koncert je reklamiran i sve je funkcionisalo kako treba do pre par dana, tacnije do utorka kada su organizatori koncerta, dve koncertne agencije iz Zagreba DAR S’NEBA i EXTRA DAR, prekinuli svaku komunikaciju sa izvodjacem i sa njegovim menadzmentom. Od tada je nemoguce doci do organizatora koncerta u Zagrebu jer oni ne odgovaraju na pozive, ili su njihovi telefoni iskljuceni.

bonus2

Haris Dzinovic je danas u 14h odrzao press konfereciju u dvorani Zagrebacke Arene, bez stage-a, ozvucenja, rasvete kao i neophodnih elemenata za odrzavanje koncerta, zajedno sa njim pred kamerama i novinarima, pojavio se i direktor Zagrebacke arene Zdenko Antunovic, koji je izjavio da su orgnizatori platili samo jedan deo troskova zakupa dvorane i da je krajnji rok je bio juce ali ni on nije ispostovan. Haris je izavio: “Ja sam dosao, tu sam, ziv, zdrav i spreman. Iako sam znao jos juce da od koncerta nece biti nista, dosao sam jer zelim da pokazem da problem nije u Harisu Dzinovicu jer on nikada nikoga nije prevario, vec u organizatorima koncerta. Prvo zelim da se izvinem mojoj vernoj publici, koja je dugo vremena ocekivala ovaj dugonajavljivani spektakl, i takodje zelim da naglasim da je nemoguce da se koncert odrzi u dvorani gde nema ni rasvete ni ozvucenja ni bine jer organizator ni to nije platio. Da je ikako moguce, bio bih spreman da sam sa gitarom odrzim koncert. Organizatori koncerta su nestali, jos uvek ne znamo sta se desava sa ulaznicama, prodajom i ostalim obavezama organizatora. Moram da istaknem da je ovo slucaj za policiju u pravosudje u Hrvatskoj jer smo pravareni i Ja i moja publika, koje mi je kada sumiram sve sto se izdesavalo najvise zao. Nadam se da cu vrlo brzo naci nacin, da odrzim novi koncert u Zagrebu i ispunim obecanje mojim najvernijim fanovima.”

(Visited 37 time, 1 visit today)