Pravo u srce!

Legendarni bosanski pevac Haris Dzinovic organizovao preslusavanje novog albuma u krugu najblizih saradnika i novinara

„Zbog tebe postojim, nije me sramota, sa tobom ostajem do kraja zivota“, stihovi su pesme kojom je legendarni bosanski pevac Haris Dzinovic u svom prepoznatljivom stilu zapoceo preslusavanje novog albuma u krugu pripadnika sedme sile, menadzera Rake Marica, direktora MSP Dejana Maksimovica i najblizih saradnika u Pinkovom studiju. Nakon osmogodisnje muzicke pauze svi ljubitelji dobrih narodnih nota bice ocarani merakom, sevdahom i pravom pesmom, koja je inace zastitni znak popularnog brkajlije.

staima39pic4

Dzinoviceva pesma „Mustuluk“, koju je radio Slavko Stefanovic Slavkoni, posebno se svidela novinarima na prvo slusanje, sto je pevaca silno obradovalo. Medjutim, „Mesto ti je uvek kraj mene, pa i onda kada ne ide, ako volis, onda oprostis, poljubis me i zaboravis“ neki su od stihova balade koju je napisao Dzinovic, vrativsi se na taj nacin pravim ljudskim vrednostima, a to je ljubav koja nam je danas i te kako potrebna! Ako je suditi po prvim reakcijama prisutnih, novi album bice pun pogodak jer su pesme pune emocija, naboja i energije, a u njima svako moze da se pronadje.

Na novom muzickom materijalu naci ce se desetak pesama na kojima je vredno radio proteklih godinu dana i koje ce biti za svaciju dusu. S obzirom na to da je zahvaljujuci Toniju Lesanu produkcija vrhunska, posto je radjena na savremen i moderan nacin u studiju u Stutgartu, nema sumnje da ce poznati Sarajlija publiku obradovati i kvalitetnim zvukom.

Bilo kako bilo, novi CD ocekuje se sredinom novembra, a svi koji dodju na njegov koncert 11. decembra u Beogradsku arenu uzivace kako u starim, tako i u novim pesmama…

Autor: Dragana Tripic

(izvor: www.kurir-info.rs )

(Visited 34 time, 1 visit today)