Premijera novog singla Harisa Džinovića

Danas je u tonskom studiju RTV Pink Haris Dzinovic novinarima predstavio svoj novi singl – pesmu „Pariske kapije“! Haris je na promociju dosao u pratnji zene Meline koja je za ovu priliku obukla dugu crnu haljinu, bundu a kao asesoar je nosila Hermes torbu. Kada su pozdravili novinare koji su ih sacekali u holu zgrade Pinka spustili su se svi zajedno u studio gde je Haris prisutne upoznao sa autorima pesme, Slavkonijem (ocem Joce Stefanovica, zvezde „Granda“) ali i Vladom:

„Pesma Pariske kapije nije autobiografska, kada sam otisao u Pariz moja zena Melina imala je sest godina i tri meseca“ – nasalio se na pocetku Haris, koji je dodao da su pripreme za koncert u toku a na pitanje da li ce biti i drugi dodao:

„Ma bice i treci samo ako narod to hoce. Navali narode“.

staima44pic4

Spot za pesmu je snimljen do pola jer su radjeni kadrovi u Sarajevu a oni u Parizu se snimaju sledeceg vikenda. U spotu se pojavljuje i mankenka koja je, kako saznajemo, Melinina sestra. Na pitanje da li je Melina mogla da glumi u spotu Haris je rekao:

„Svidela se njoj uloga, kao i svakoj zeni koja bi trebalo da ostavi muza. Ali, oboje smo se slozili da bi njeno pojavljivanje u spotu bilo potpuno suvisno, pa smo odustali od te ideje. Kada budemo bili bracni par Andjelina Dzoli i Bred Pit glumicemo u spotovima zajedno…“

( izvor: http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=13426 )

Poslusajte kako je to izgledalo danas na promociji:

 

(Visited 47 time, 1 visit today)