SKANDINAVSKA TURNEJA OKTOBAR – NOVEMBAR 2006

SKANDINAVSKA TURNEJA
OKTOBAR – NOVEMBAR 2006

HARIS DZINOVIC & HARI MATA HARI
– vise informacija kao i rezervacije karata –
www.sakmuzika.com

staima33pic2
staima29pic2

 

27.Okt.GÖTEBORG Högsbohallen Ängåsvallen-Västra Frölunda
28.Okt.VÄXJÖ
diskoteka „OLEO
03.Nov. HORSENS
sala KILDEN
04.Nov.MALMO
nattklubb-SLAGTHUSET
10.Nov.OSLO
nattklubb PALADIUM
11.Nov.STOCKHOLM danslokal Piazza Blu

postavljene su fotografije i utisci posetilaca
sa ovih koncerata

 27.Okt.GÖTEBORG Högsbohallen Ängåsvallen-Västra Frölunda

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

28.Okt.VÄXJÖ – diskoteka „OLEO

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

03.Nov. HORSENS – sala KILDEN

Adnan Kopenhagen-danska
Sve desetke za koncert,tako dva velika pjevaca a ulaznica samo 200 pa za neke trecerazredne drekavce kosta isto i onda nemoj da se zalite na spor ulaz i gardarobu i neka je islo sporo jer znam da su svi morali proci kroz detektor i to je to sto valja i sto je u interesu svih gostiju,bravoSAK svaka cast.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

   04.Nov.MALMO – nattklubb-SLAGTHUSET  

Mirjana Malmö-SW
Godinama sam isla na vase koncerte i bilo je dosta dobrih ali ovaj zadnji sa Harisom i Harijem je u istinu pravi spektakl.Nikada nisam ja i moje drustvo bili opusteniji na festi a evo zasto.Dobri pevaci,dobri muzicari,dobao ozvucenje,stroga kontrola na detektoru i puno vaktova.Jedino zameravam na sporosti prilikom ulaza i ostavljanja jakni kao i guzve u toaletima,ali nemoze biti sve bezprekorno onda nebi valjalo.Hocemo vise ovakvih koncerata.


cenga malmö-sverige
Cao za organizatora.Sinocni koncert stvarno je organizovan do daske (super) Jabih se zahvalio u svoje ime organizatoru te veceri i mogu reci da nisam boljeg koncerta vidio u MALMÖU. POZDRAV OV DAMIRA-CENGE


Adriana Lund-SW
Vidim da su podjeljenja misljenja oko koncerta Hari i Haris,svako ima pravo reci sta misli i da bude zadovoljan ili obratno.Ja licno poznajem na desetine mojih prijatelja i poznanika koji su bili na koncertu i koji isto misle kao i ja,koncert fenomenalan i ne obaziru se na sitne propuste.Nadamo se da ce biti jos koji koncert poput ovoga i naravno bolji od ovoga.Ipak hvala organizatoru nije to bas tako lako sve organizirati kako to pojedinci misle.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

10.Nov.OSLO – nattklubb PALADIUM

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

11.Nov.STOCKHOLM – danslokal Piazza Blu

Violeta Stockholm-SW
Jesul dunje procvale,dajte vina hocu lom,Lajla,volimo te Harise i Hari,vas koncert u Stockholmu je najdrazi poklon koji smo dobili i dug dugo ce mo ga cuvati,sve dok nam ne dodjete sa novim dunjama,novim vinom i novom Lejlom i starom kafonom.Harise,tako mi ne dostajes samo ruku da ti dam itd.


Renata Stockholm-S
Zelim da vas pozdravim i hvala vam na tako dobrom i ubavom koncertu u Stockholmu za Haris i Hari


Borat Sthlm-SWE
Kad ce slike sa koncerta u Sthlm-u ? Bilo je super! High five!


Adnan S-viken-Svedska

Da se zahvalim organizatoru Kapu za dobar organizovan koncert u Stockholmu i posebno za salu koja je izvrsna bila, tako da su ovaj koncert odlicno odradili Hari i Haris uz Kapovu pomoc! Zelim da i u buduce budu vako odlicni koncerti u Stockholmu! Pozdrav svim citaocima


 

Enisa Stockholm-S
Konacno da imamo i jedno divno mjesto da se bar jednom mjesecno zagrijemo u ovoj hladnoj Svedskoj.Govorim za Stockholm i osvrcem se na koncert Hari i Haris.Jos uvjek sam pod dojmom divne atmosfere,divne omladine i svih hitova sto nam ponudise Hari i Haris,a kada je Hari izvodio Lejlu plakala sam od srece.Ovim putem hocu da se zahvalim na divnoj organizaciji,na divnoj publici jer se dalo primjetiti i pored tolikog naroda razlicitih nacionalnosti i godina starosti na jednom mjestu sve proteklo bezprijekorno i bez ijednog incidenta.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

(Visited 47 time, 1 visit today)