Strahujem za svoju decu!

Folk pevac Haris Dzinovic, koji je zakazao veliki koncert u „Beogradskoj areni“ za 11. decembar, za Press kaze da je zabrinut za bezbednost svoje porodice.

– Danas je zivot kao probuseni dolar jer su narusene krucijalne stvari – bezbednost i licni integritet. Nekad se zivelo bezbriznije, nije te bilo strah da ides gde hoces i spavas gde stignes, a danas je to skoro nemoguce. Mada, ne strahujem za sebe, vec za svoje potomstvo. Deca idu u francusku skolu jer zvanicno zivimo u Francuskoj. Ali, stalno smo na proputovanjima na relaciji Stutgart-Beograd-Pariz-Sarajevo, pa cesto menjaju skole. Ukljucujemo ih u skole kao punjac u struju – kaze Haris, i dodaje:

Iako mu je porodica najbitnija, Dzinovic priznaje da je kafana i dalje „njegova sudbina“.

– Kafana mi je omiljeno mesto. Tamo se opustam, veselim i druzim sa prijateljima – kaze Haris.

Haris je ubedjen da ce napuniti „Arenu“, u kojoj ce promovisati novi album.

Ekonomska cena karata

Karte za koncert Harisa Dzinovica u „Areni“ prodaji se po ceni od 1.200 do 2.500 dinara. Dejan Maksimovic, direktor „Mjuzik star produkcije“, koja organizuje Dzinovicev koncert, istice da su cene ulaznica u srazmeri sa trenutnom ekonomskom situacijom.

– „Arena“ je uvek lutrija, bez obzira na rejting i kvalitet pevacke zvezde koja ce odrzati koncert. Ali, ako sam jedne godine imao koncerte osam dana zaredom u Sava centru, a druge cak devet, zasto ne bih napunio „Arenu“?! CD cu objaviti 1. novembra, pa ce publika imati vise od mesec dana da se upozna sa pesmama, pa da ih na koncertu zajedno pevamo – kaze cuveni pevac.

Haris kaze da je svesno napravio diskografsku pauzu duzu od pet godina. Njegove nove pesme potpisuje Marina Tucakovic.

Siguran sam da ce se album dopasti publici, jer sam od 37 gotovih pesama izabrao samo najbolje. Kad ima mesa – burek je super! Ostao sam dosledan svojoj devizi – pevam o ljubavi i nikome se ne zameram – zakljucuje Dzinovic.

A. RADENOVIC

(preneto iz magazina www.pressonline.rs )

(Visited 46 time, 1 visit today)