U Štutgartu ozvaničen dogovor za turneju H3O

U Stuttgartu ozvanicen dogovor za turneju H3O

h3o_pic1

 

Halid Beslic, Haris Dzinovic, Hari Varesanovic i Osman Dziho u Stuttgartu su se sastali sa Dzemilom Musticem, direktorom americke kompanije „Eurogourmet“ i potpisali ugovor za turneju H3O.

Turneja, koja ce u maju biti odrzana u pet americkih i jednom kanadskom gradu, naziv je dobila prema pocetnim imenima cetvorice izvodjaca.

Sastanak je uprilicen u hotelu „Martim“, a Muslic i Dziho, kao predstavnik „Eurogourmeta“ za Evropu, pjevacima su iznjeli plan i koncepciju turneje.

„Sva tri pjevaca bila su veoma zadovoljna dosadasnjim tokom priprema, kao i ostalim ponudjenim uvjetima. Takodjer je dogovoreno da se napravi poseban scenarij za ovu turneju“ – kaze Dziho.

Tako je Dzinovic naglasio da publici u Americi moraju ponuditi sou kakav jos nije vidjen.

„Publika nas je vidjela mnogo puta ali uvijek u istom stilu. Ovo je sjajna prilika da nesto promjenimo“ – rekao je Dzinovic.

Ugovor je prvi potpisao Varesanovic, potom Dzinovic i na koncu Beslic. Nakon zvanicnog sastanka u hotelu „Martim“ u kojem je odsjela i rukometna reprezentacija Hrvatske koja ucestvuje na svjetskom prvenstvu, nasi pjevaci nastavili su druzenje uz rostilj u restoranu „Glas“.

Tekst prezet sa stranice: www.bosna-express.net

(Visited 46 time, 1 visit today)