Željko i Haris oduševili Pirot

Pirot to do sada nije video. Nekoliko hiljada ljudi okupilo se preksinoc na Gradskom stadionu kraj Nisave, na koncertu Harisa Dzinovica i Zeljka Joksimovica. Publika je zajedno sa njima pevala njihove stare i nove hitove, a poseban smek davao je Haris Dzinovic koga je publika nekoliko puta vracala na bis.

Gost na koncertu bila je Jelena Tomasevic, a posle koncerta nebom nad Pirotom prolomio se vatromet, dar opstine Pirot koja je bila pokrovitelj koncerta. Vise od tri i po sata, stadionom su odzvanjali stari i dobro poznati zvuci pesama, a svaka od njih, posebno pesme Harisa Dzinovica, propracena je pravim ovacijama odusevljene publike koja ce ovaj koncert dugo pamtiti.

staima35pic3

 

Pevaci nisu krili odusevljenje nastupom u Pirotu. Haris Dzinovic kaze za “Blic“ da je atmosfera na koncertu u Pirotu bila sjajna.

– Bilo je jako lepo. Publika je stvorila tu atmosferu i u njoj uzivala. Smatram da je publika aktivni ucesnik koncerta i ona daje ton jednom pravom derneku, kako bismo mi rekli u Bosni. Bez nje, to ne bi mogli da postignemo. To je bio slucaj ovde u Pirotu, ali i u Uzicu, gde smo nastupali pre nekoliko veceri. Posebno me raduje sto je medju brojnom publikom bilo mnogo mladih koji pevaju nase pesme. Rado cu ponovo doci jer je publika zaista sjajna – rekao je Haris, a Zeljko Joksimovic je dodao da je prijem publike u ovom gradu bio fantastican.

– Ovaj koncert je jedan od najboljih. Sve vreme je prema nama bila upucivana velika pozitivna energija, publika je uzivala i ovo je bio pravi hepening od pocetka do kraja, zavrsen sjajnim vatrometom. Ovo je za mene bila bajka koja treba da se cesce pruza narodu. Moje srce je puno – rekao je Joksimovic za „Blic“ i dodao da mu je drago sto je opet u Pirotu, odakle nosi lepe uspomene sa snimanja filma Zdravka Sotre „Ivkova slava“ za koji je radio muziku.

Autor: Z. Panic

Izvor: Blic