Ženi branim mnoge stvari

Poznati pevac u otvorenom razgovoru govori o ljubomori, roditeljstvu i odnosu sa znatno mladjom suprugom Melinom

Jedan od najpopularnijih balkanskih folkera Haris Dzinovic, posle duze medijske pauze, planira da se vrati na muzicku scenu novim albumom, koji ce objaviti pocetkom novembra, ali i velikim solistickim koncertom, najavljenim za 11. decembar u Beogradskoj areni. Pevac prepoznatljive boje glasa u razgovoru za Kurir govori o svojim ocekivanjima pred koncert u Beogradu, odnosu sa mnogo mladjom suprugom, kao i tome da li u skorijoj buducnosti planira i trece dete…

int96pic1

Ko ce vam biti gost na koncertu?

– Rekao bih vam da znam, ali zaista ne znam. Za gosta se moja ekipa i ja mozemo odluciti i tri dana pred koncert. To mora da bude jedna kompaktna celina, da neko ne razbija vec napravljenu atmosferu. Treba da doprinese mom koncertu, a ne da odvede atmosferu Harisa Dzinovica u nekom svom pravcu.

Na novom albumu niste se odlucili za duet. Koja vam je duetska pesma najdraza u karijeri?

– Meni je najubedljiviji bio duet „Ja ne pijem“ sa Harijem Varesanovicem.

Koliko vas supruga Melina podrzava u svemu?

– Ona mi je velika podrska, voli to sto radim i godi joj moja popularnost. Zato se pojavila sa mnom na konferenciji za novinare kada sam najavio koncert i novi album.

Da li je ljubomorna, s obzirom na to da ste stalno okruzeni lepim zenama?

– Sada nije, mada je u pocetku bila, kao verovatno i svaka zena. To mi je sasvim razumljivo, jer utrcati u zivot neke zvezde nije nimalo lako.

A koliko ste vi ljubomorni?

– Za divno cudo, vise nisam ljubomoran! Bio sam kao mladji, ali u ovim godinama se to valjda istopi. Ali, cuvam svoju zenu i mnoge stvari joj ne dozvoljavam.

Sta joj branite?

– Ima dosta stvari, a ona je zena jednog coveka, u braku je, i ona treba da zna koje su to stvari.

Da li joj zamerate sto dosta novca trosi na krpice, posto se veoma lepo oblaci?

– Ne oblaci se skupo, jer ima svoju krojacicu, koja je odlicna. Cesto ode do Milana po neke materijale, pa u Beogradu sve to sije. Pomenuta krojacica bozanstveno radi, haljine su joj savrsene i nisu skupe, naprotiv. Haljinu koja u buticima kosta i 3.000 evra Melina plati 300 evra. Naravno, ima ona i skupih stvari, koje sam joj sa zadovoljstvom kupio, ali njoj samoj nikad nije bilo toliko bitno da li ce kupiti nesto skupo i firmirano.

Planirate li mozda trece dete?

– Zasad ne planiram, a mislim da ni ona ne planira. Jedino ako se ponovo uda. (smeh) Ne znam sta ce biti u buducnosti, ali trenutno nemamo takav plan.

Ko je strozi kao roditelj?

– Ona je agresivnija, a ja sam mozda malo strozi zbog tog sto sam musko i imam taj bariton (dubok glas, prim. aut.). Nema kod nas mnogo strogoce, jer su nam deca takva da s njima nemamo nikakvih problema.

SLABO SLUSAM NOVE PEVACE

Ko vam se od mladje generacije pevaca svidja?

– Slabo ja to slusam. Ima tu dosta mladog sveta koji mnogo dobro peva, ali sada je bitno sta oni imaju u svojim glavama. Znam da mnogi od njih misle da je imitiranje nekoga siguran kljuc do uspeha, a ja im kazem da je to pogresan put. Bolje je pevati pesmu na svoj nacin, makar to bilo losije od originala, nego po svaku cenu imitirati original.

Izvor KURIR

(Visited 66 time, 1 visit today)