Zvezde u duetu

staima35pic1Beogradski dnevni list „KURIR“ izvjestava o predstojecim nastupima Harisa Dzinovica i Zeljka Joksimovica – ZVEZDE U DUETU

Zeljko Joksimovic i Haris Dzinovic obecavaju zajednicke spektakularne koncerte u petak i subotu u Uzicu i Pirotu

Iako vec trecu godinu Zeljko Joksimovic i Haris Dzinovic imaju zajednicki hit „Sta ce meni vise od toga“, dve vrhunske pevacke zvezde dosle su na ideju da krenu i sa zajednickim nastupima. U organizaciji „Melos estrade“ Haris i Zeljko ce u petak 29. juna pevati Uzicanima, a dan kasnije obresce se u Pirotu.

Oba spektakla odrzace se na gradskim stadionima, a kao specijalna gosca je najavljena Jelena Tomasevic, dok ce zvezde pratiti cak dva benda – Teksas bend i Grand plus bend. Na zajednickim nastupima Joksimovica i Dzinovica ocekuje se po 15.000 posetilaca, a kako smo saznali spremaju se i iznenadjenja za publiku, o cemu organizator nije zeleo da nam kaze koje slovo vise, sto je, ruku na srce i razumljivo.

U oba grada bice organizovani grandiozni vatrometi, koji ce oznaciti kraj svirke i pocetak jedne nove saradnje dva vrhunska pevaca i muzicara. (N. P.) (zahvaljujem Fensi na poslatim infomacijama)

(Visited 51 time, 1 visit today)